Tuinonderhoud


Door regelmatig onderhoud van kunt u blijven genieten van uw tuin. Wij kan dit voor u verzorgen! Wij zorgen er voor dat minimaal 1 keer per jaar uw tuin grondig gesnoeid en bemest wordt.

Voor- en najaars beurt
De verschillende seizoenen brengen vaak specifiek onderhoud met zich mee. Ook hier kunnen wij u helpen met het onderhoud en advies geven om optimaal te kunnen genieten van uw tuin.

Regelmatig onderhoud
In overleg kunnen wij ook vaker per jaar uw tuin onderhouden. Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden te bespreken van een onderhoudsplan.

Bedrijf en particulier
Wij verzorgen voor zowel bedrijf als particulier het onderhoud aan de tuin. Wij helpen u bij iedere klus, van klein tot groot. Of het nu enkel om het snoeien van een heg gaat, of het onderhoud van de complete tuin bij uw kantoor, u kunt altijd bij ons terecht!

Onderhoud bij verkoop
Uw woning in de verkoop, maar willen de kopers nog niet komen? Vergeet niet dat uw tuin een eerste aanblik is van uw huis. Het goed onderhouden van uw tuin geeft een goede eerste indruk en trekt sommige kopers makkelijker over de streep. 
Graag informeren wij u over de mogelijkheden!


  Planmatig onderhoud voor zakelijke klant

  Voor een zakelijke klant verzorgen wij alle onderhoud voor de tuin om het kantoorgebouw.

  Omdat het een klant betreft in de juridisch-zakelijke dienstverlening is de uitstraling en het onderhoud van de tuin het eerste wat de bezoekers opvalt, waarmee het een belangrijk visitekaartje is.

  Graag zijn wij ook u van dienst bij het opstellen van een onderhoudsplan voor uw (kantoor)tuin.
  Het uitgangspunt is, dat wanneer u het onderhoud aan ons uitbesteed, u hier geen omkijken meer naar heeft.  Onderhoud aan zeer grote tuin

  Ook onderhoud aan zeer grote tuinen is voor ons geen bezwaar!

  Bij dit project werd de bestaande vijver hersteld; het oude folie werd opgegraven en aangelegd.

  Voorzichtigheid is hierbij geboden, om het folie niet lek te maken. De basaltblokken werden opnieuw neergelegd, waardoor alles weer een strakke aanblik geeft.  Hoge bomen.....

  Hoge bomen vangen veel wind; dit bleek in Oktober 2013 helemaal op te gaan.

  Na de grote storm die toen voorbij trok waren veel bomen omgewaaid of scheefgewaaid.

  Veiligheid staat bij ons voorop als het om het verwijderen bomen gaat. Wij werken met professioneel gereedschap, en indien nodig, huren wij professionele partijen om schade te voorkomen.

  Bij dit project hebben wij na de eerder genoemde storm gezorgd voor het verwijderen van een boom midden in een woonwijk in Leek.